Nyheder

Vi formidler stort og småt for alle brancheinteresserede og inspirerer med aktiviteter i erhvervsparken.

22/6-2022 | Dandy Business Park

Hands-on Mikrofonden: Investering giver muligheder på internationale markeder

Vi skal minimere varmeforbruget, nedbringe CO2-udledningen og samtidig have et sundt indeklima. Umiddelbart kompliceret, men LivingBetter har med deres ventilationsvinduer formået at gøre det simpelt. Og med midler fra Hands-On Mikrofonden åbner der sig nu muligheder internationalt.
Læs mere

22/6-2022 | Dandy Business Park

”Food Innovation House er vores base for udvikling”

Som en virksomhed i udvikling har Fayrefield Foods fokus på ordnede forhold og effektivitet. Derfor placerede de hovedkontoret i DANDY Business Park. Og måske det i fremtiden fører flere fordele med sig at være en del af et fødevarehus med planter på dagsordenen?
Læs mere

22/6-2022 | Dandy Business Park

Innovationsfestival 2022: 1 år med løvinde, award og masser af oplæg

I DANDY Business Park har vi ventet og ventet. På at gentage succesen. Vi taler om Innovationsfestivalen, som i 2019 trak ca. 1.000 deltagere til parken. Corona har spændt ben, men torsdag den 25. august 2022 sker det igen.
Læs mere

7/4-2022 | Dandy Business Park

Danske virksomheder er tungen på vægtskålen

Skal Vejle kommune nå målet om klimaneutralitet i 2050, er der behov for, at erhvervslivet spiller med. En opgave, som Klimapartnerskab Vejle Nord nu hjælper med at løfte.
Læs mere

7/4-2022 | Dandy Business Park

Digital innovation med mennesket i centrum

Solitwork er en hastigt vækstende software-virksomhed, der samarbejder med en række af Danmarks største virksomheder. Alligevel ser Solitwork et stort potentiale i at være en del af SMV-fællesskabet i DANDY Business Park – og ser gerne, at deres fremgang smitter af på parkens andre beboere.
Læs mere

6/4-2022 | Dandy Business Park

Det lille wellnesshus i erhvervsparken

Midt i DANDY Business Park mellem Green Tech House, Resilience House og Green Tech Lab ligger et lille træhus. Nogen tror, at det er et teknikhus, som hører til solcelleanlægget. Men inde i huset bliver man ikke mødt af kabler og blinkende anlæg. I stedet gemmer der sig en briks, håndklæder og to kvinder, som er klar til at hjælpe dig af med diverse myoser og spændinger.
Læs mere

6/4-2022 | Dandy Business Park

“Skal vi gå til frokost?”

Frokosten. Mon ikke vi kan blive enige om, at den er en vigtig? Ikke bare fordi vi har brug for noget at spise. Pausen, fællesskabet og de gode snakke er en del af en god arbejdsdag. Det mener i hvert fald køkkenchef i Appetize+, Peder Sandholm.
Læs mere

1/4-2022 | Dandy Business Park

Bæredygtig udvikling med kloge penge

Hands-on Mikrofonden adskiller sig fra andre fonde ved at tilbyde kloge penge samt en stærk involvering og netværk før, under og efter investeringen.
Læs mere

31/3-2022 | Dandy Business Park

”Vi er dem, der undrer os”

Når Vejles food-startups skal frem i verden, er Culinary Institute by Vejle Erhverv dem, der giver det kærlige skub i ryggen. Som en del af Vejles fødevarefyrtårn har de musklerne til at sætte sanser og kreative idéer i spil i et netværk af fødevareentusiaster, som kun bliver bedre af at lege sammen.
Læs mere

31/3-2022 | Dandy Business Park

Fødekæden starter her

Stadig flere forretningsmuligheder opstår inden for Green Tech og AI/Digitalisering – og startup virksomhederne har chancen for en flyvende start med sparring og matchmaking i DANDY Business Park.
Læs mere

14/3-2022 | Food Innovation House

Matchmaking af plantebaserede virksomheder skal skabe vækst og sikre større grøn eksport

Plantebaserede fødevarer er en boomende industri og indeholder et stort eksportpotentiale for dansk erhvervsliv. Nyt matchmakingforløb i den danske fødevarebranche skal omstille industrien og accelerere de plantebaserede virksomheders innovation og vækst.
Læs mere

8/10-2021 | Food Innovation House

Hvad synes vi om klimaaftalen?

Det spørgsmål fik vi, da P4 Trekanten kom forbi med en nysgerrig mikrofon fra P4 Trekanten Weekend.
Læs mere

15/9-2021 | Food Innovation House

De unge vil have planter på tallerkenen

– og Food Innovation House viser vejen.
Læs mere

16/3-2021 | AI Innovation House

Når teknologien møder etikken

AI Innovation House. Smart building med robot i receptionen og sensorer, som indsamler data. Men hvad med mennesket, der skal arbejde i den smarte bygning?
Læs mere

1/3-2021 | AI Innovation House

Innovation og interaktion på agendaen

Mens overheadprojektoren er gået på pension, er power pointen ved at blive slidt af lidt for mange slides. Så hvordan får vi bragt det gode møde op til nye højder?
Læs mere

23/2-2021 | AI Innovation House

Kan man 3D-printe en energibesparelse?

Det kan man godt, og det kan gå ret hurtigt. Se med og hør, hvad der sker, når softwareudvikleren møder prototypeværkstedet. Et hint – der er basis for et godt samarbejde.
Læs mere

19/2-2021 | AI Innovation House

Egen virksomhed – fælles arbejdsplads

Mens Jesper har fokus på at beskytte data, har Thomas rettet sit blik mod, hvordan data kan optimere. Det strider ikke mod hinanden. Tværtimod.
Læs mere

16/2-2021 | AI Innovation House

Hvor er koblingen mellem kunstig intelligens og sundhed?

Mød sundhedsredaktøren og ’big data-eksperten’ til en snak, der viser, hvad der sker, når mennesker mødes og taler om avanceret teknologi og formidling i AI Innovation House.
Læs mere

27/1-2021 | AI Innovation House

Mød Cloud Agility A/S, der flytter ind i AI Innovation House

Cloud Agility A/S er et nyt ERP-Konsulenthus stiftet i sommeren 2020. På et halvt år er Cloud Agility vokset fra nul til 23 yderst kompetente kollegaer.
Læs mere

6/1-2021 | AI Innovation House

Gik du glip af den første Art Tech Tuesday?

Se - eller gense - den første udgave af Art Tech Tuesday, hvor temaet var Avatars – menneskelige robotter, der kan forstå og udtrykke følelser.
Læs mere

21/12-2020 | AI Innovation House

God jul og et smugkig i huset

I skal ikke snydes for et lille smugkik indefra AI Innovation House lige før jul.
Læs mere

16/12-2020 | AI Innovation House

Nyt tiltag: Art Tech Tuesday

Vi har en vision om at åbne en verden, hvor adgangen til at skabe og forbruge kunst og kultur gennem digitale muligheder og kunstig intelligens er let, legende og ligetil.
Læs mere

15/12-2020 | AI Innovation House

Mød Malene Østergaard – COO i AI Innovation House

Det er med stolthed i stemmen, at vi nu kan løfte sløret for, hvem der bliver den nye COO i AI Innovation House. I et stærkt felt af ansøgere er jobbet gået til Malene Østergaard, der forlader et flot job i Atea for at indtræde som daglig leder og match-maker i AI Innovation House. Huset åbner i marts og vi er så heldige at Malene allerede tiltræder i januar. Vi glæder os til et fantastisk samarbejde – sammen skal vi skabe energien og et vækstmiljø, der vil give genlyd ud over landets grænser. Mød Malene i dette elektroniske postkort.
Læs mere

9/10-2020 | Food Innovation House

Global Entrepreneurship Week

Er I en lille fødevarevirksomhed, i gang med en produktudviklingsproces, og ønsker I et indblik i forbrugernes tanker og holdninger til produktet?
Læs mere

2/1-2020 | Food Innovation House

Tæt på kunder og virkelighed

Food Innovation House er en fødevarelegeplads, hvor fødevarekoncepter og produkter kan udvikles, demonstreres og præsenteres for og med partnere og kunder.
Læs mere

1/1-2020 | Food Innovation House

Vi sætter fokus på tastelab

Vidste du, at der er løbende foretages forbrugertest i Food Innovation House?
Læs mere

12/12-2019 | Food Innovation House

Danmarks nye Food Innovation House for innovation, forretningsudvikling og vækst

Food Innovation House er en 3,000 m2 national og international innovations hub for produktion af fødevarerprodukter.
Læs mere

10/12-2019 | Food Innovation House

Food Innovation House på 30 sekunder

Food Innovation House på 30 sekunder
Læs mere

Se mere om parkens huse og faciliteter

8 huse, 200 virksomheder og 1.000 medarbejdere

Klik her