Rejsegilde på det ottende hus i DANDY Business Park

Tak til alle, der kiggede forbi til rejsegilde for Nordhuset – det ottende hus i DANDY Business Park.

Arrangementet blev i respekt for corona, gennemført med mundbind og rundvisninger i hold. Ikke desto mindre var det en dejlig efterårsdag i høj sol – i skærende kontrast til den iskolde dag i februar, hvor vi tog det første spadestik. Byggeriet af det 4.500 m2 store hus skrider planmæssigt frem, og Nordhuset rejser sig nu med alle sine etager, på sin prominente placering ved E45 og lige overfor BILKA. Medio 2021 flytter SKOV ADVOKATERHandelsbankenLokalBoligColliers InternationalMartinsenRTM A/S ind – vi glæder os!

Se her og få en fornemmelse af den imponerende udsigt og det flotte lysindfald. Der er kun to ledige lejemål tilbage.
Kontakt Martin Sørensen på 30 74 73 47, hvis du er interesseret.

“Der er flere bevæggrunde til, at vi hurtigt valgte at sige ja-tak til at flytte. De væsentligste er, at vi gerne vil kunne tilbyde kunder såvel som personale de bedste tilkørsels- og parkeringsforhold samt tidssvarende lokaler i et spændende byggeri af høj kvalitet. At disse samtidig har den bedste beliggenhed i Vejle, gjorde valget enkelt”, siger Brian Christensen, statsautoriseret revisor i Martinsen Rådgivning & Revision.

“Kundernes behov ændrer og udvikler sig løbende. Det samme gør Handelsbanken for at skabe endnu bedre kunde­oplevelser. Vi glæder os til at blive samlet på en etage i lækre nye lokaler, i et hus sammen med andre spændende virksomheder. Med den nye placering er det den personlige service, der er i fokus i vores nye filial. Målet er at skabe en moderne filial, der imødekommer vores kunders behov for den gode service og tilgængelighed”, udtaler Lars Hoffmann, direktør i Handelsbanken Vejle.

Vi nærmer os 100.000 biler om dagen på E45

Den prominente placering, med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej, gør lejemålene ekstra attraktive. Specielt set i lyset af, at alle virksomheder får sit navn og logo på facaden, så det ses fra både E45 og Horsensvej. Den centrale placering gør også, at man inden for 45 minutter når en million mennesker – det være sig kunder såvel som medarbejdere. Det nye hus får ydermere rigeligt med parkeringspladser lige ved døren.

“Vi har i en periode været på udkig efter et nyt domicil, som matcher vores firmaprofil. Sammen med Bagger-­Sørensen Invest har vi fundet en rigtig god løsning. Vi får en stor synlighed, optimale adgangs- og tilkørselsforhold fra nord og syd, fine parke­ringsmuligheder samt ikke mindst et nyt inspirerende kontormiljø, som samler vores ansatte på samme etage. Vi glæder os rigtig meget til byde vores kunder velkommen i de nye omgivelser”, siger Torben Bang fra SKOV Advokater.

”Vi har igennem længere tid oplevet at vore kunder og ansatte i stigende grad ser hele Trekantområdet og Horsens som ét samlet område. Det er også et område, som vi fra Colliers i Vejle igennem mange år har set og betjent som ét marked, naturligvis med hensyntagen til lokale forskelle. Derfor passede det os godt, da vi fik muligheden for at få en placering tæt på motorvejen, og samtidig blive en del af et hus med andre rådgivere og med gode fælles faciliteter til gavn for både kunder og ansatte,” udtaler René Neesgaard, direktør i Colliers.

Bliv en del af Vejles nye rådgivningshus

I stueetagen opføres et fælles konference- og kantineområde, der åbner op for fælles madordning, netværksmøder samt alle de muligheder for samarbejde og synergieffekter, der ligger i at have fælles adresse.

“Der er stadig et par ledige lejemål i stueetagen. Lejemål som naturligvis skal udlejes til virksomheder, hvis profil passer ind. Det kunne være et forsikringsselskab eller andre med tilknytning til rådvigningsverdenen som de øvrige lejere”, siger Martin Sørensen, Ejendomschef i Bagger-Sørensen Invest.