Det sker

Tidligere events

07
DEC

Show and tell – Art Tech Tuesday finale

Glæd dig til årets tiende og sidste Art Tech Tuesday. Som vores årsafslutning zoomer vi ind på nogle ekstraordinære – og aktuelle – eksempler på Art Tech kunst, der tackler flere af de mest centrale og udfordrende temaer, vi har berørt i årets løb. Mød Cecilie Falkenstrøm, Mikael Fock, Jacob Remin og Christiane Vejlø.
25
NOV

Plantebaserede søde sager

Kan plantebaserede kager overhovedet smage godt? Hvad med fløden og smørret - kan det virkelig være plantebaseret? Kom og bliv klogere på, hvor langt vi er i udviklingen af plantebaserede søde sager - og du får lov til at smage på lækkerierne!
18
NOV

Digital Torsdag: Digital First – The New Landscape

Ved denne Digital Torsdag besøger vi Georg Jensen Damask. Vi får en rundvisning ved CEO Peter Hulweg, som undervejs vil fortælle om Georg Jensen Damask nye forretningsmodel via processen Digital First - The New Landscape
17
NOV

Fyraftensmøde om energiforbrug og CO2-udledning

Vejle Kommune har en målsætning om, at kommunens energiforbrug skal være reduceret med 70 procent i år 2030, og virksomhederne er en vigtig brik, hvis det skal lykkes. Kom og få et indblik i, hvad der skal til, hvis kommunen skal nå i mål med ambitionen.
16
NOV

Digital Produktion 2021

Denne dag sætter vi spot på, hvordan specialiseret kunstig intelligens til fremstillingsindustrien kan gøre maskinparken og automatiseringen af produktionen mere intelligent – og mere konkurrencedygtig. Du vil som deltager få indblik i, hvad kunstig intelligens ift. produktion betyder, og hvilket potentiale det har for din produktion. Det får du gennem belysning af nyeste trends, gennem konkrete eksempler og gennem mulighed for selv at prøve kunstig intelligens-løsninger.
09
NOV

Forbered dig på den næste revolution!

Hvad betyder XR, AR og IoT for din virksomhed? Hør hvad Industri 4.0 betyder for din virksomhed. Der kommer forskellige spændende indlægsholder fra Aalborg Universitet, Microsoft, Synergy XR, Micro Technic og Cloud Agility.
04
NOV

Sundhed, forebyggelse og tarme i topform

Gå ikke glip af dette top-aktuelle foredrag, hvor du bliver klogere på det igangværende paradigmeskifte fra reaktiv ’sick-care’ til proaktiv ’self-care’, når tre skarpe eksperter på området deler ud af deres enorme viden på området. 
02
NOV

Curious Today – Partner Tomorrow

SDU inviterer to gange om året robotindustrien og andre, der er interesseret i deres arbejde ind til "Curious Today – Partner Tomorrow", hvor man kan hører om et nyt emne. Det er en blanding af præsentationer, laboratorieture og virksomhedsbesøg, kombineret med netværk og mulighed for at diskutere ideer til virksomheder, gør denne særlige begivenhed til en god måde at lære om vores forskning på, møde studerende, virksomheder og akademiske eksperter. Deltagelse er gratis, men pladserne er begrænsede. Læs mere og tilmeld dig på: www.sdu.dk/curious
02
NOV

Art Tech Tuesday – En verden af forbindelser og modsætninger?

Hvilke forbindelser og relationer har vi skabt – og hvem gavner de? Og har det digitale altid en fysisk manifestation, konsekvens eller aftryk? Særligt (provokerende) kunst kan være med til at sætte tingene på spidsen og kickstarte en ekstremt vigtig dialog, om vores fælles fremtid og relationen mellem det fysiske og digitale. Mød Kristoffer Ørum, Cecilie Falkenstrøm og Jacob Busch i en debat med Christiane Vejlø - en debat, du ikke vil gå glip af.
01
NOV

AI og Sundhedsdata – yndlingsdrink eller sprængfarlig cocktail?

Hvordan bruges AI, data og andre digitale teknologier i forskellige sundhedsfaglige kontekster? Hvad er udfordringerne og potentialerne - og hvordan skabes innovation i krydsfeltet mellem det private og det offentlige? Eventet spækket med spændende indlægsholdere afholdes i et samarbejde mellem AI Innovation House og DigitalLead.
26
OKT

Invitation til opstartsmøde: Klimapartnerskab Vejle Nord

Virksomheder i Vejle Nord er inviteret med til opstartsmødet for Klimapartnerskab Vejle Nord, hvor vi stiller skarpt på at finde løsninger på områdets og virksomhedernes aktuelle og fremtidige forsyningsbehov for at opnå klimaneutralitet i 2050.
08
OKT

Workshop: Hvilke muligheder giver Blockchain din forretning?

Lær, hvilke muligheder blockchainløsninger kan give dig, og hvordan du integrerer dem for at understøtte din virksomhed. Formålet med dette kursus er at give deltagerne indsigt og forståelse for blockchain. Blockchain Economics for Business - kurset tilbydes af European Blockchain Center, Alexandra Institute, Concordium og IT University of Copenhagen.
05
OKT

Art Tech Tuesday – Når sanserne går online og kunsten kan mærkes

Tiden som passivt publikum er ovre. Fremtidens high-tech kulturoplevelser kommer for at involvere dig, dine data og dine reaktioner for at skabe kunst du ikke troede var mulig. Vi kommer til at se kunstnere trække på en bred vifte af digitale pensler fra algoritmer og sensorer, til data og intelligente skærme. Gør dig klar til at mærke, smage, lytte, flytte, præge og deltage i din fremtidige kunst- og kulturoplevelse.
05
OKT

Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.
30
SEP

Sundhed og plantebaserede produkter

Hvor sunde er vi, og hvordan måler man det? Samt hvilke parametre kan vi måle? Hvor langt er vi nået?
14
SEP

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
08
SEP

Bootcamp: Digitale grønne forretningsmodeller

Vil du være med til at skabe løsninger og identificere jeres nye forretningsmuligheder, der understøtter den grønne omstilling? Har du lyst til at blive inspireret, dele viden og perspektiver? - Og er du nysgerrig på innovative digitale løsninger?
07
SEP

Digitale fremtidsfortællinger: Sci-fi kunst og litteratur

Nogle har set - og ser stadig - lyst og optimistisk på fremtiden. Andre skitserer den mørk og dystopisk. Hvordan bliver den? Som Star Wars, Black Mirror, 1984 eller The Matrix? Kan vi forestille os den fremtid - og kommer fremtiden til at overgå fantasien?
19
AUG

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter. Kom og vær med, når vi har samlet fire interessante oplægsholdere, der belyser emnet.
06
JUL

Human & Tech: Kreativ par-dans eller magtkamp?

Samspillet og sammensmeltningen mellem menneske og maskine er i fokus. Hvornår bruger vi værktøjet og hvornår er vi værktøjet? Er maskiner og algoritmer os overlegne – eller kan vi mennesker noget særligt? Er der udsigt til store magtkampe eller tættere og tættere kreativ par-dans? Vi kaster os over både de kreative potentialer og de reelle begrænsninger. Samtidig diskuterer vi menneskelig kontra algoritmisk kreativitet, hvorfor det er fedt at være ’kentaur’ og vigtigheden af social intelligens! De inspirerende talere og debattører er denne gang: Peter Svarre, Thomas Bolander, Andreas Refsgaard og som altid er Art Tech Tuesday professionelt styret af Christiane Vejlø
24
JUN

Klima, Co2 og mærkningsordninger

Hvordan når vi regeringens klimamål: 70 procent reduktion af udledningen af drivhusgasser i 2030 i fht. niveauet i 1990? Hvordan måler vi det og hvor langt er vi nået? Hvilke tiltag er der forsøgt, hvad virker og hvordan kommunikerer vi det til forbrugerne?
15
JUN

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
01
JUN

Art Tech Tuesday – Krypto-kunst og digital tech-kultur

Nogen synes det tegner lyst og hylder mangfoldigheden og teknologiens potentialer – andre ser bekymret på og forstår ingenting. Hvad er op og ned – og hvad vil ske, når støvet har lagt sig? Måske varsler det en ny æra for kreative kunstnere og digitale købmænd – og oplevet mer-værdi og sikkerhed for brugerne? Følg med og hør tre skarpe hoveder debattere, så vi alle bliver klogere.
28
MAJ

Smag og plantebaseret

En analyse fra 2020 viste at forbrugerne er hverken tilfredse med udvalget eller smagen af de plantebaserede fødevarer, der skal erstatte de sædvanlige animalske produkter. Hvordan kan smagen og konsistensen forbedres – hvad er afgørende og hvor kan man finde viden om dette?
18
MAJ

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
07
MAJ

Grand opening – AI Innovation House

Vær med til at åbne Danmarks nye digitale fyrtårn – AI Innovation House. Vi samler erhvervsliv, politikere og forskere for at diskutere, hvorfor der er behov for et digitalt fyrtårn og så endda i Vejle. Deltag i fire online talks fyldt med spændende mennesker, dialog og masser af AI.
29
APR

Planteproteiner, bæredygtighed og kostråd

Hestebønner, ærter, quinoa, hamp, østershatte, tang, kløvergræs og lucerne kan i fremtiden blive vigtige proteinkilder for forbrugere. Hvordan kan vi dyrke disse afgrøder i Danmark og hvordan hænger de sammen med de nye enkle kostråd og klimaet?
29
APR

Åbning af Plantbased Innovation Hub

Vi tror på massive vækstmuligheder for plantebaserede fødevarer version 2.0 (sunde og bæredygtige) og åbner derfor Plantbased Innovation Hub for at hjælpe virksomheder med udvikling, innovation og kommercialisering. I den anledning vil vi gerne invitere til en debat i forbindelse med vores online åbningsevent.
21
APR

Curious Today – Partner Tomorrow

AI Innovation House is a proud partner of the SDU event called Curious Today - Partner Tomorrow. Come join the event 'Simulation' on April 21st and meet the robot industry close up.
08
APR

Data er forudsætningen for innovation

Malene Østergaard, COO i AI Innovation House og Jørgen Andersen, CEO i DANDY Business Parik er inviteret med, når Atea Live byder velkommen til en lang række oplægsholdere, der har praktisk erfaring med at digitalisere den analoge verden.
06
APR

Art Tech Tuesday – Mig og min digitale tvilling

Mød Mads Troelsgaard, CEO og Partner i Unity Studios - Martine Jarlgaard, kunstner og teknologisk frontløber i krydsfeltet mellem bæredygtighed, teknologi, mode og kunst samt Lars Gustav Lindstrøm Lindhardt, teolog og sognepræst.
25
MAR

Online netværksmøde: Forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer

Så er det tid til endnu et netværksmøde for de plantebaserede. Denne gang sætter vi fokus på forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer.
18
MAR

Sådan kommer din virksomhed i gang med 5G

Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan komme videre med 5G/IoT, uanset om din virksomhed allerede har en høj parathed eller stadig er i det undersøgende stadie.
18
MAR

Digital Torsdag: Fra Start-up til Scale-up med Many Digital

Hør om den fantastiske rejse som Many Digital har været på siden den første kunde blev signet i 2017 og til nu, hvor Many Digital står overfor en potentiel global skalering af deres løsning.
17
MAR

Online erhvervsbriefing – Digitalisering som driver

Når der næste gang er erhvervsbriefing fra borgmesterkontoret, er det vores Malene, der har fået taletid og lov til at fortælle om de mange spændende ting, der sker og skal ske i AI Innovation House.
02
MAR

Art Tech Tuesday – Artificial Intelligence & New Gen Art

Mød Jacob Knobel, Cecilie Waagner Falkenstrøm og Karen Grøn, der giver os hvert sit blik på dagens tema. AI & Next Gen Art, Deep Fakes og Deep Learning.
26
FEB

8# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
25
FEB

Startups, bæredygtig udvikling og lokal vækst

I Danmark har vi en række startup virksomheder, som finder løsninger til nogle af de store bæredygtighedsudfordringer, samtidig med de skaber lokal vækst. Hvordan sikrer vi, at de virksomheder kommer godt i gang igen i en tid med Corona?
25
FEB

Webinar: Innovativt bagværk, energibarer og snacks

Webinar om den plantebaserede udvikling, og fordelene ved innovation af nye sunde produkter indenfor bagværk, energibarer og snacks.
11
FEB

7# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
04
FEB

6# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
02
FEB

Art Tech Tuesday – Performance & Robotter

Kan robotter vise følelser og indgå i kunstneriske sammenhænge? Kan de interagere socialt, performe og underholde – og er det i givet fald kunst?
28
JAN

BREXIT – Virtuelt temamøde i Fødevareklubben

Som følge af COVID-19 har vi være nødsaget til at tænke anderledes, derfor har vi - i samarbejde med CULINARY INSTITUTE by VejleErhverv - valgt at afholde dette temamøde virtuelt via livestream.
28
JAN

5# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
27
JAN

Brug af data ift. bæredygtig omstilling i kommunerne

IT-Branchen, Vejle Kommune og AI Innovation House inviterer til inspiration til bedre brug af data i processen med at mindske energiforbrug og med at ændre transportvaner.
21
JAN

Sådan kan vi være med til at sikre balance i fremtidens elsystem

Hør et bud på det - til vores månedlige netværksmøde Digital torsdag i samarbejde med Digital Lead.
05
JAN

Art Tech Tuesday

Har robotter følelser? Er kunst skabt gennem kunstig intelligens overhovedet kunst? Kan ny teknologi gøre kunst og kultur mere tilgængelig?
18
DEC

#4 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
16
DEC

How do consumers respond to sustainable food packaging?

Join us on December 16, 14:00 – 16:30, when the Food Innovation House and the MAPP Centre from Aarhus University invites you to participate in an insightful webinar.
15
DEC

Arrangementet er udsat: Hvordan får vi forbrugerne til at spise mindre kød og flere (danske) proteiner?

Kom og få viden om sunde og smagfulde vegetariske retter, og vær med til at lave sunde klimavenlige og ernæringsrigtige retter baseret på danske proteiner fra ærter og hestebønner.
11
DEC

#3 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
10
DEC

Online iværksætter-event

Har du en drøm om at blive it/tech-iværksætter – eller er du allerede igang? Tilmeld dig dette online webinar og hør mere om det nye AI/tech-iværksættermiljø i AI Innovation House og bliv klogere på, hvordan du kan blive en del af det.
04
DEC

2# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
27
NOV

1# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
19
NOV

Start Up Dag – nu online

Kom med når vi - i stedet for vores oprindelige fysiske event - afholder digital Start-up Dag hos Green Tech Center torsdag d. 19. november 2020 fra kl. 8.30, når vi inviterer til en spændende online-dag i iværksætteriets tegn.
18
NOV

BusinessTech Event: IT og bæredygtighed

Virtuel konference afholdes i samarbejde med Computerworld Events, it-forum og Brians Business
12
NOV

Webinar: Find de lavest hængende digitale frugter i din virksomhed

Hør hvordan du kan få 20 timers gratis rådgivning - og få afdækket dine digitale potentialer.
30
OKT

Global Entrepreneurship Week

Er I en lille fødevarevirksomhed, i gang med en produktudviklingsproces, og ønsker I et indblik i forbrugernes tanker og holdninger til produktet?
30
SEP

Hvordan bliver fremtidens emballager mere bæredygtige? Nu også online!

Kom og vær med fysisk eller deltag i mødet online 30. september, når Dansk Materiale Netværk, Vejle Erhverv og Food Innovation House inviterer til gå-hjem-møde.

Se mere om parkens huse og faciliteter

8 huse, 200 virksomheder og 1.000 medarbejdere

Klik her